Onlinekursus i dansk korrekturlæsning (1 time)

Onlinekursus i dansk korrekturlæsning (1 time)

Pris: 350 kr. inkl. moms

Onlinekursus i dansk korrekturlæsning

Læser du korrektur? Er du nogle gange usikker på hvad der er sprogligt korrekt når du retter? Eller oplever du ofte at du ved du har ret når du læser korrektur, men at du ikke kan finde belæg for din rettelse? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er vores onlinekursus om korrekturlæsning sikkert noget for dig. 

Er onlinekurset for alle?

Ja, det er for alle interesserede.

Nyt indhold hver gang

På onlinekurset får du gennemgået en eksamenstekst fra en af vores korrekturlæseruddannelserIndholdet er altid nyt, dvs. du får gennemgået en ny tekst på næste kursus i korrekturlæsning.

Forberedelse

For at du kan få mest ud af gennemgangen på onlinekurset, anbefaler vi at du på forhånd bruger tid på at læse korrektur på teksterne. Du skal også lære at finde belæg for rettelserne. På Sprognævnets hjemmeside og på sproget.dk får du vist hvor du finder reglerne for de fejl vi har fundet i teksterne.

Selv om vi kun har 1 time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om retskrivning og korrekturlæsning.

Komma

Langt de fleste af vores kursister sætter det traditionelle kryds og bolle-komma; derfor koncentrerer vi os om det på onlinekurset.

Som du måske har lagt mærke til i denne tekst og på sprogseminar.dk, sætter vi ikke selv det såkaldte startkomma, men vi underviser gerne i det. (Du er velkommen til at tilmelde dig vores onlinekursus om dansk kommatering.

Microsoft Teams

Vi bruger Microsoft Teams til vores onlinekurser. Du skal ikke downloade noget medmindre du bruger fx iPad. Så skal du først downloade appen Microsoft Teams. 

Tilmelding

Når du har tilmeldt dig, får du straks en ordrebekræftelse. På et senere tidspunkt får du vedhæftet en faktura som dokumentation på at du har betalt. Hvis du gerne vil tilmelde flere personer til samme kursus, skal du indtaste antal tilmeldinger. Derefter skal du sende ordrenummeret sammen med mailadresserne på deltagerne til jane@sprogseminar.dk. Mailadresserne er vigtige for at hver deltager kan få et link og blive lukket ind på kurset.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er kl. 12.00 dagen inden kurset.

Vi optager onlinekurset

Hvis det ikke er muligt for dig at deltage i onlinekurset, behøver du ikke at gå glip af det. Vi optager det nemlig. Det betyder at du efter kurset får tilsendt et link til optagelsen.

Længerevarende kurser i korrekturlæsning

Hvis du foretrækker længerevarende kurser i korrekturlæsning, har vi følgende forslag:

Kursus i korrekturlæsning (online) kl. 9.00-12.00
Kursus i korrekturlæsning (fremmøde) 2 dage kl. 9.00-16.00
Grundlæggende korrekturlæseruddannelse (fjernforløb/online) et forløb over 2 måneder
Videregående korrekturlæseruddannelse (online) et forløb over 2 måneder