Onlinekursus i præsentationsteknik

Onlinekursus i præsentationsteknik

Pris: 225 kr. inkl. moms

Onlinekursus i præsentationsteknik

Vil du gerne blive bedre til at brænde igennem når du holder præsentationer? Lære hvordan du forbereder dig på en mere effektiv måde? Få tips til hvordan du bedst bruger PowerPoint til dine præsentationer?  På dette kursus får du praktiske råd fra en retoriker, så du fremstår mere overbevisende og selvsikker næste gang du skal holde en præsentation.

Er onlinekurset for alle?

Ja, det er for alle interesserede.

Indhold

På onlinekurset lærer du, hvordan du forbereder din præsentation bedst muligt. Det er ikke nødvendigt at lære hele præsentationen udenad – i stedet bør du fokusere på at finde dine hovedbudskaber og målrette dem. Du lærer også hvordan du brænder igennem med dine budskaber i præsentationen. Mange bruger PowerPoint når de præsenterer. Derfor vil den sidste del af onlinekurset være fokuseret på hvordan du optimerer din PowerPoint-præsentation.

Microsoft Teams

Vi bruger Microsoft Teams til vores onlinekurser. Du skal ikke downloade noget medmindre du bruger fx iPad. Så skal du først downloade appen Microsoft Teams. 

Tilmelding

Når du har tilmeldt dig, får du straks en ordrebekræftelse. På et senere tidspunkt får du en faktura som dokumentation på at du har betalt. Hvis du gerne vil tilmelde flere personer til samme kursus, skal du indtaste antal tilmeldinger. Derefter skal du sende ordrenummeret sammen med mailadresserne på deltagerne til jane@sprogseminar.dk. Mailadresserne er vigtige for at hver deltager kan få et link og blive lukket ind på kurset.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er kl. 12.00 dagen inden kurset.

Vi optager onlinekurset

Hvis det ikke er muligt for dig at deltage i onlinekurset, behøver du ikke at gå glip af det. Vi optager det nemlig. Det betyder at du efter kurset får tilsendt et link til optagelsen.

Relaterede kurser