Onlinekursus om dansk tekstredigering

Onlinekursus om dansk tekstredigering

Pris: 125 kr. inkl. moms

Onlinekursus om dansk tekstredigering

Du læser sikkert altid korrektur før du afleverer teksterne til kunden. Men måske er en almindelig korrekturlæsning ikke nok til at sikre at teksten er relevant for modtageren? Den bliver måske set, men ikke læst – og slet ikke forstået.

På dette onlinekursus får du gennemgået hvordan man kan forbedre en uoverskuelig, knudret eller på anden vis uindbydende tekst og gøre den mere læservenlig.

Er onlinekurset for alle?

Ja, det er for alle interesserede.

Indhold

På onlinekurset får gennemgået hvordan en tekst bliver redigeret fra en uoverskuelig, lang tekst til en velfungerende tekst hvor der er tænkt over:

  • hvad der er vigtigt for modtageren at få at vide
  • hvordan man rydder op i unødig information
  • hvordan man gør tekster overskuelige.
Browser og link

Vi bruger Microsoft Teams til vores onlinekurser og anbefaler browserne Edge og Chrome. På en Applecomputer anbefaler vi Chrome. Hvis du ikke bruger computer, men fx  iPad, skal du downloade appen Microsoft Teams.
Når du har tilmeldt dig, får du straks en ordrebekræftelse. På et senere tidspunkt får du en mail med link til onlinekurset.

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores onlinekursus om dansk kommatering.

Længerevarende kurser i tekstredigering

Hvis du foretrækker et længerevarende kursus hvor tekstredigering indgår, har vi dette forslag:

Videregående korrekturlæseruddannelse (online) et forløb over 2 måneder.

Relaterede kurser