Webinar om dansk tekstredigering (fysisk til stede)

Webinar om dansk tekstredigering (fysisk til stede)

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Webinar om dansk tekstredigering (fysisk til stede)

Du læser sikkert altid korrektur før du afleverer teksterne til kunden. Men måske er en almindelig korrekturlæsning ikke nok til at sikre at teksten er relevant for modtageren? Den bliver måske set, men ikke læst – og slet ikke forstået.

På dette webinar får du gennemgået hvordan man kan forbedre en uoverskuelig, knudret eller på anden vis uindbydende tekst og gøre den mere læservenlig.

Er webinaret for alle?

Ja, det er for alle interesserede. 

Indhold og forberedelse

På webinaret får gennemgået hvordan en tekst bliver redigeret fra en uoverskuelig, lang tekst til en velfungerende tekst hvor der er tænkt over:

  • hvad der er vigtigt for modtageren at få at vide
  • hvordan man rydder op i unødig information
  • hvordan man gør tekster overskuelige.

Teksten får du tilsendt på forhånd. For at du kan få mest muligt ud af gennemgangen på webinaret, anbefaler vi at du redigerer teksten og tager et print med.

Der er kaffe/te og croissanter før webinaret, så kom gerne i god tid.

Gense webinaret

Eftersom vi livestreamer på YouTube, kan du altid gense webinaret når det passer dig. For at se optagelsen skal du bare klikke på det link du får tilsendt.

To grupper af deltagere

På webinaret vil der være deltagere som er fysisk til stede. Derudover vil der være deltagere online. Hvis du foretrækker at være online i stedet for at være fysisk til stede, skal du tilmelde dig vores gratis webinar om dansk tekstredigering (online).

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores gratis webinar om komma (online).

Relaterede kurser