Webinar om notat- og referatteknik (online)

Webinar om notat- og referatteknik (online)

Ingen ledige datoer
Vælg dato:

Webinar om notat- og referatteknik (online)

Er du en af dem der sidder til et møde og noterer og noterer og samtidig synes at det er svært at skelne det væsentlige fra det uvæsentlige? Eller oplever du at det er svært at lytte koncentreret og skrive samtidigt?

Rollen som referent kan opleves som både stressende og krævende, men sådan behøver det ikke at være.

Er webinaret for alle?

Ja, det er for alle interesserede.

Indhold

Du får en smagsprøve på hvordan du lytter fokuseret, tager dækkende notater og skriver præcise og læsevenlige referater. Du bliver præsenteret for en velstruktureret og informativ dagsorden som gør arbejdet med din lytte-og notatteknik meget nemmere. Og du får indsigt i forudsætningerne for at udfylde din rolle som referent så optimalt som muligt.

Sådan foregår det

For at kunne deltage skal du blot bruge en computer og en internetforbindelse. En iPad eller tilsvarende kan også bruges. På selve dagen, få minutter før webinaret, skal du klikke på det link som du har fået tilsendt. Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs via en chatfunktion.

Gense webinaret

Eftersom vi livestreamer på YouTube, kan du altid gense webinaret når det passer dig. For at se optagelsen skal du bare klikke igen på det førnævnte link.

To grupper af deltagere

På webinaret vil de fleste deltagere være online. Derudover vil der være deltagere som er fysisk til stede. Hvis du foretrækker at være fysisk til stede, skal du tilmelde dig vores gratis webinar i notat- og referatteknik (fysisk til stede)

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores gratis webinar om komma (online).

Relaterede kurser