Webinar om notat- og referatteknik (fysisk til stede)

Webinar om notat- og referatteknik (fysisk til stede)

Ingen ledige datoer
Vælg dato:

Webinar om notat- og referatteknik (fysisk til stede)

Er du en af dem der sidder til et møde og noterer og noterer og samtidig synes at det er svært at skelne det væsentlige fra det uvæsentlige? Eller oplever du at det er svært at lytte koncentreret og skrive samtidigt?

Rollen som referent kan opleves som både stressende og krævende, men sådan behøver det ikke at være.

Er webinaret for alle?

Ja, det er for alle interesserede.

Indhold

Du får en smagsprøve på hvordan du lytter fokuseret, tager dækkende notater og skriver præcise og læsevenlige referater. Du bliver præsenteret for en velstruktureret og informativ dagsorden som gør arbejdet med din lytte-og notatteknik meget nemmere. Og du får indsigt i forudsætningerne for at udfylde din rolle som referent så optimalt som muligt.

Der er kaffe/te og croissanter før webinaret, så kom gerne i god tid.

Gense webinaret

Eftersom vi livestreamer på YouTube, kan du altid gense webinaret når det passer dig. For at se optagelsen skal du bare klikke på det link du får tilsendt.

To grupper af deltagere

På webinaret vil der være deltagere som er fysisk til stede. Derudover vil der være deltagere online. Hvis du foretrækker at være online i stedet for at være fysisk til stede, skal du tilmelde dig vores gratis webinar om notat- og referatteknik (online)

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores gratis webinar om komma (online).

Relaterede kurser