Få testet om du er klar til den danske korrekturlæseruddannelse

Få testet om du er klar til den danske korrekturlæseruddannelse

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Målgruppe for testmøde

Målgruppen for testmøderne er dem der har planer om at tilmelde sig en af de danske korrekturlæseruddannelser. 

Testmødet er ikke obligatorisk

Du kan godt tilmelde dig en uddannelse uden at have deltaget i et testmøde. (Det gør de fleste). Du kan læse mere om uddannelserne og tilmelde dig på følgende links:

Den grundlæggende danske korrekturlæseruddannelse
Den videregående danske korrekturlæseruddannelse

Ønsker du at få testen tilsendt?

Hvis ikke du har mulighed for at deltage i et af vores testmøder, kan du alligevel godt gennemføre testen og få en vurdering af dine forudsætninger for at kunne gennemføre et uddannelsesforløb. Klik på forhåndstest.

Formålet med et testmøde

Vi får jævnligt henvendelser fra interesserede som spørger om de har forudsætningerne for at kunne gennemføre et uddannelsesforløb, og om de har en chance for at bestå den afsluttende skriftlige eksamen. Det er meget relevant spørgsmål som det kan være svært at give et kvalificeret svar på. Derfor holder vi et møde hvor vi tester om deltagerne har de nødvendige færdigheder til at kunne give sig i kast med den danske korrekturlæseruddannelse. Vi kan desværre ikke garantere en bestået eksamen, men vi kan hjælpe med at afdække mulighederne.

Mødet er gratis og varer en time. Ud over testen er der en generel orientering om vores danske korrekturlæseruddannelser.

Der er kaffe/te og kage før mødet, så kom gerne i god tid.

Den originale korrekturlæseruddannelse er under konstant udvikling

Danske Sprogseminarer udbød den originale korrekturlæseruddannelse i foråret 2011 og har siden gennemført uddannelsen for flere hundrede deltagere. Vi har naturligvis udviklet uddannelsesforløbet siden starten. En af de største ændringer er opdelingen i en grundlæggende og en videregående uddannelse.

Relaterede kurser