Kursus i mødeledelse

På dette endagskursus i mødeledelse lærer du at lede og at facilitere effektive møder, der skaber resultater.

Vi spilder meget tid på ineffektive møder – møder, hvor vi undrer os over, hvorfor vi deltager, og hvad formålet med mødet er. Vi er måske også i tvivl om, hvem som skal gøre hvad efterfølgende.

Vil du gerne have indsigt i enkle og effektive værktøjer til at facilitere resultatskabende møder? Og vil du gerne have træning i at forberede og følge op på møder? Så er dette kursus i mødeledelse noget for dig.

To mennesker sidder ved et bord og bliver betragtet af en underviser
Tilmelding
Kursussted og underviser

4.900 kr. ekskl. moms

2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Indtast dine oplysninger herunder
Fakturering
Hvis du ikke har deltaget i vores kurser før, vil vi gerne vide, hvordan du har fundet Danske Sprogseminarer

Kursus i mødeledelse

På vores kursus i mødeledelse lærer du at forberede og planlægge møder, så dine forventninger til deltagerne er tydelige, og formålet med mødet er klart for alle – allerede når dagsordenen sendes ud. Du får inspiration til at skabe de optimale rammer for mødet, og du får metoder til at begrænse antallet af mødedeltagere, så flere beslutninger kan træffes. Derudover får du effektive værktøjer til at håndtere diskussioner.

Kurset veksler mellem korte indlæg, interaktive øvelser og dialog. Vores kursus i mødeledelse tilrettelægges efter deltagernes udfordringer og ønsker. Vi arbejder med følgende hovedpunkter:

  • Hvad kendetegner en god og motiverende mødeindkaldelse og dagsorden?
  • Hvad er dit ansvar og dine opgaver i rollen som mødeleder og facilitator?
  • Hvordan træder du i karakter som mødeleder?
  • Hvordan skaber du involvering, læring og energi?
  • Hvad kendetegner den ansvarlige mødedeltager?
  • Hvordan følger du op og skaber en bedre mødekultur?
  • Hvordan skriver du et dækkende og præcist mødereferat?

Efter kurset i mødeledelse vil din virksomhed opleve en medarbejder, som kan forberede og planlægge møderne mere effektivt. Du vil være i stand til at gennemføre møderne på kortere tid, bruge færre ressourcer og alligevel få truffet flere beslutninger.

Kurset i mødeledelse er for alle, der har behov for og lyst til at arbejde professionelt med at skabe et større udbytte af møder. Du kan fx være projektleder, specialist, leder, konsulent eller underviser. 

  • Du får 25 % rabat, hvis du er medlem af vores Sprognetværk.
  • Du får 15 % rabat, hvis du er medlem af Kommunikation og Sprog, Dansk Magisterforening, HK eller Dansk Journalistforbund.

Rabatterne kan ikke kombineres.

Gør opmærksom på dit medlemskab, når du tilmelder dig kurset i mødeledelse. Det gør du ved i feltet Bemærkninger at skrive, om du er medlem af vores Sprognetværk eller en af de nævnte faglige organisationer.

Du får udleveret kursusmateriale på dagen.

Der er fuld forplejning på vores kursus i mødeledelse. Fra kl. 8.30 er der morgenkaffe med brød, og selve kurset begynder kl. 9.00 og slutter kl. 16.00.

Du kan se mere om parkeringsforhold, hvis du klikker på kursusstedet over tilmeldingsformularen.