Kursus i præsentationsteknik

Kursus i præsentationsteknik

Vælg dato:
Pris:
Normalpris: 4.495 kr. ekskl. moms
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Kursus i præsentationsteknik

Vil du gerne styrke din gennemslagskraft når du holder præsentationer? Få styr på nerverne når du skal tale til andre? Formidle dine budskaber på en måde så modtagerne hører og husker dem?

Det er ikke altid nok at have et godt budskab når du skal holde en præsentation – du skal også servere det på en overbevisende måde for at engagere dine modtagere. På dette kursus i præsentationsteknik får du nogle effektive værktøjer til at styrke din personlige gennemslagskraft når du holder præsentationer eller oplæg. Du lærer blandt andet hvordan du kan:

  • forberede din præsentation mere effektivt
  • formidle dine budskaber på en målrettet og fængende måde
  • styrke din troværdighed
  • underbygge dine ord med dit kropssprog
  • få styr på nerverne, når du taler.
Målgruppe

Alle der holder præsentationer eller oplæg internt i virksomheden eller eksternt for kunder eller interessenter. Om du primært holder store præsentationer eller små mødeoplæg for dine nærmeste kolleger, spiller ingen rolle.

Kursusindhold

På dette kursus i præsentationsteknik får du viden og værktøjer til at styrke din gennemslagskraft når du holder præsentationer. Gennem praktiske øvelser får du mulighed for at mærke hvordan små ændringer kan gøre en stor forskel for din præsentation.

Formål

Efter dette kursus har du forskellige værktøjer til at kommunikere mere effektivt, håndtere dine nerver og spare tid når du forbereder din præsentation.

Rabatter
  • Du får 25 % rabat hvis du er medlem af vores sprognetværk.
  • Du får 15 % rabat hvis du er medlem Kommunikation og Sprog eller af DM.

Rabatterne kan ikke kombineres. 
For at få rabatten som medlem af vores sprognetværk skal du på tilmeldingsblanketten sætte et hak ud for "Sprognetværk".

For at få fagforeningsrabatten skal du i feltet "Bemærkninger" på tilmeldingsblanketten oplyse hvilken af de to faglige organisationer du er medlem af.

Persondatalov

Alle dine oplysninger bliver behandlet fortroligt. Det vil sige de ikke bliver videregivet til andre uden for Danske Sprogseminarer.

Kursusmateriale

På kurset får du udleveret

  • en PowerPoint-præsentation. 
Forplejning og tidsrum

Der er fuld forplejning hele kursusdagen; fra kl. 8.30 er der morgenkaffe med brød. Selve kurset begynder kl. 9.00 og slutter kl. 16.00.

08.30 Morgenkaffe med brød

09.00 Når du skal forberede din præsentation

Om formiddagen ser vi på hvordan du kan blive mere effektiv når du forbereder din præsentation. Du lærer at analysere kommunikationssituationen så du kan målrette dine budskaber, og du får indblik i hvordan du kan styrke din troværdighed. Mange tror at troværdighed kun afhænger af deres faglige forudsætninger, men forskningen viser at det er mere end det, og du kan faktisk forberede dig på at fremstå troværdigt. Vi ser også på hvordan du kan strukturere din præsentation så den får mest mulig gennemslagskraft. Undervejs vil der være øvelser i små grupper.

12.00 Frokost
13.00 Når du skal holde din præsentation

Om eftermiddagen ser vi på hvordan du kan holde en god præsentation. Her er fokus på det gode kropssprog, hvordan du kan håndtere din nervøsitet, og hvordan du bruger din PowerPoint-præsentation så den understøtter dit budskab i stedet for at forstyrre. Her er flere praktiske øvelser, og så får du lov til at teste de nye teknikker i små grupper.

16.00 Kurset slutter