Onlinekursus i at undervise med Teams

Onlinekursus i at undervise med Teams

Ingen ledige datoer
Pris: 350 kr. inkl. moms

Lær at undervise online

Overvejer du at undervise online? Er du i tvivl om hvilket onlineprogram du skal bruge, og hvordan du kommer i gang? Og vil du gerne se et eksempel på hvordan et undervisningsmateriale i PowerPoint kan udformes? Så er dette kursus noget for dig. Det tager udgangspunkt i Jane Hansens erfaringer med at undervise online.

Er onlinekurset for alle?

Ja, onlinekurset er for alle interesserede.

Indhold

På kurset får du først gennemgået alt det du skal overveje når du har besluttet dig for at undervise online. Du får gennemgået hvordan et undervisningsmateriale kan udformes. Det gælder både struktur og indhold. Punktopstillinger er vigtige i en PowerPointpræsentation. Derfor får du eksempler på reglerne for udformning af punktopstillinger. Du får desuden demonstreret hvordan du kan aktivere deltagere på et onlinekursus.

Derefter skal du se en af Jane Hansens mange videoer. Den varer 20 minutter og gennemgår disse trin: oprette et kursus i Microsoft Teams, invitere deltagere til kurset, optage kurset, danne et videolink på YouTube og sende det til deltagerne.

Microsoft Teams

Vi bruger Microsoft Teams til vores onlinekurser. Du skal ikke downloade noget medmindre du bruger fx iPad. Så skal du først downloade appen Microsoft Teams. 

Tilmelding

Når du har tilmeldt dig, får du straks en ordrebekræftelse. På et senere tidspunkt får du en faktura som dokumentation på at du har betalt. Hvis du gerne vil tilmelde flere personer til samme kursus, skal du indtaste antal tilmeldinger. Derefter skal du sende ordrenummeret sammen med mailadresserne på deltagerne til jane@sprogseminar.dk. Mailadresserne er vigtige for at hver deltager kan få et link og blive lukket ind på kurset.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er kl. 12.00 dagen inden kurset.

Vi optager onlinekurset

Hvis det ikke er muligt for dig at deltage i onlinekurset, behøver du ikke at gå glip af det. Vi optager det nemlig. Det betyder at du efter kurset får tilsendt et link til optagelsen.

Relaterede kurser