Webinar om korrekturlæsning

Webinar om korrekturlæsning

Vælg dato:
Pris:
Gratis
Tilmeldingsfrist:
2 uger inden kurset. Hvis der er ledige pladser, tager vi imod tilmeldinger indtil dagen før kurset.

Webinar om korrekturlæsning

Læser du korrektur? Er du nogle gange usikker på hvad der er sprogligt korrekt når du retter? Eller oplever du ofte at du ved du har ret når du læser korrektur, men at du ikke kan finde belæg for din rettelse? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er vores webinar om korrekturlæsning sikkert noget for dig. 

Indhold

Vi udbyder webinaret den 19. oktober og den 16. november. På hvert webinar gennemgår vi en eksamenstekst fra en af vores korrekturlæseruddannelser. Eftersom det er forskellige eksamenstekster, er indholdet på de to webinarer forskelligt. 

Vi fokuserer eksempelvis på sprogfejl i forbindelse med: 

  • accenter og apostroffer
  • bindestreger
  • forkortelser
  • kommaer
  • sammensatte ord
  • store/små bogstaver.

Selv om vi kun har 1 time til rådighed, kan du være sikker på at blive udfordret på din viden om retskrivning og korrekturlæsning.

Komma

Langt de fleste af vores kursister sætter det traditionelle kryds og bolle-komma; derfor koncentrerer vi os om det på webinaret.

Som du måske har lagt mærke til i denne tekst og på sprogseminar.dk, sætter vi ikke selv det såkaldte startkomma, men vi underviser gerne i det. 

Microsoft Teams

Vi bruger Microsoft Teams til vores webinarer og onlinekurser. Du skal ikke downloade noget medmindre du bruger fx iPad. Så skal du først downloade appen Microsoft Teams. 

Vi optager webinaret

Hvis det ikke er muligt for dig at deltage i webinaret, behøver du ikke at gå glip af det. Vi optager det nemlig. Det betyder at du efter kurset får tilsendt et link til optagelsen.

Persondatalov

Alle dine oplysninger bliver behandlet fortroligt. Det vil sige de ikke bliver videregivet til andre uden for Danske Sprogseminarer.