Om os

Danske Sprogseminarer blev stiftet i 1995 og ejes og administreres af cand.mag. Jane Hansen.

Danske Sprogseminarer udbyder kurser og uddannelser om sprog og skriftlig kommunikation på dansk og engelsk. Vi holder primært kurserne i København; det varierer dog lidt fra sæson til sæson. 

Kurserne henvender sig til virksomheder der prioriterer sproglig kompetence hos deres medarbejdere. Vi holder desuden skræddersyede kurser for medarbejdergrupper i virksomheder/organisationer.

I foråret 2009 etablerede vi et sprognetværk i såvel København som i Århus. Vi ca. 85 medlemmer i alt i vores 2 netværk.

I foråret 2011 udbød vi som den første virksomhed en dansk korrekturlæseruddannelse. Siden udviklede vi en engelsk korrekturlæseruddannelse og en webskribentuddannelse. For få år siden udviklede vi alle uddannelser som fjernforløb/onlineundervisning. Få overblikket her.

I foråret 2018 begyndte vi at holde onlinekurser

På årsbasis gør vi brug af ca. 20 undervisere og foredragsholdere. De er alle veluddannede med mange års relevant undervisningserfaring. Vi finder vores undervisere på danske og udenlandske universiteter, handelshøjskoler og i førende virksomheder.