Persondatapolitik

Her kan du læse Danske Sprogseminarers politik om brug af persondata og cookies.

Indhold:
  • Hvilke personlige oplysninger indsamler vi?
  • Hvordan anvender vi dine personlige oplysninger?
  • Hvordan beskytter og opbevarer vi dine personlige oplysninger?
  • Hvordan kan du få indsigt i og kontrol med dine personlie oplysninger?
  • Hvad er vores cookie-politik? 
  • Hvem er ansvarlig for denne persondatapolitik?  
Hvilke personlige oplysninger indsamler vi?

Danske Sprogseminarer er en kursusvirksomhed som holder kurser for såvel private som offentlige virksomheder/organisationer. I forbindelse med den kontakt du har med os, kan du blive bedt om at give visse oplysninger:

  • Når du ønsker at abonnere på vores nyhedsbrev, beder vi dig om oplysninger om dit navn og din e-mailadresse. 
  • Når du ønsker, at vi kontakter dig, beder vi dig om at udfylde vores kontaktformular med dit navn, firmanavn, firmaadresse, stilling, tlf.nr. og e-mailadresse. 
  • Når du melder dig ind i vores sprognetværk eller tilmelder dig et kursus eller en uddannelse, beder vi dig om at oplyse dit navn, firmanavn, EAN, firmaadresse, stilling, tlf.nr. og e-mailadresse.  
Hvordan anvender vi dine personlige oplysninger?

Dine personlige kontaktoplysninger er nødvendige oplysninger så vi kan samarbejde med dig og yde dig den bedste service. Vi anvender dine personlige oplysninger til

  • at kontakte dig enten pr. mail eller telefon hvis du har bedt om at blive kontaktet af os med hensyn til brug af vores ydelser og produkter
  • at sende en bekræftelse sammen med en faktura når du har tilmeldt dig en af vores aktiviteter
  • at indsætte dine oplysninger i det relevante freelanceregister hvis du har give os tilladelse
  • at publicere din kursusevaluering på vores hjemmeside hvis du har givet os tilladelse
  • at markedsføre vores aktiviteter via nyhedsbreve.
Hvordan beskytter og opbevarer vi dine personlige oplysninger?

Vi beskytter dine oplysninger ved hjælp af tekniske og administrative systemer, fx firewalls og administrative adgangskontroller til data og servere. Det begrænser risikoen for tab, misbrug, uautoriseret adgang, videregivelse og ændring.

Hvordan kan du få indsigt i og kontrol med dine personlige oplysninger?

Du har selv adgang til dine personlige oplysninger i vores freelanceregistre. Det betyder at du kan redigere dem. Du kan altid få oplyst de personoplysninger vi i øvrigt har om dig. Hvis du ønsker at få dem ændret eller slettet, skal du skrive til jane@sprogseminar.dk.

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5. sal, 1300 København K. Du kan også læse om databeskyttelsesforordningen på Datatilsynets hjemmeside.

Hvad er vores cookie-politik?

En cookie er ikke et program og indeholder derfor ikke virus. En cookie er en lille datafil der lægges på din computer, smartphone, tablet mv. Der sker for at vi kan holde styr på hvad der sker under dit besøg på vores hjemmeside. En cookie afslører ikke hvem du er, eller hvor du bor.

Generelt bruges cookies til at genkende dig, når du besøger en hjemmeside igen og kan hjælpe med fx at levere helt anonyme data til 3. parts applikationer, fx Google Analytics.

På vores hjemmeside anvender vi primært cookies til webanalyse for at forbedre brugernes oplevelse når de besøger vores hjemmeside. Eksempelvis gør cookies det muligt at se hvordan brugeren bevæger sig rundt på hjemmesiden. Indholdet kan derved tilpasses ud fra denne adfærd, så det eksempelvis bliver lettere at finde rundt på hjemmesiden fremover.

Sådan afviser du cookies

Du kan til enhver tid afvise cookies på din enhed ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne, afhænger af hvilken browser du anvender. Du skal være opmærksom på, at hvis du blokerer for cookies, er der mange funktioner og services som du ikke kan bruge da disse forudsætter at hjemmesiden kan huske dine valg.

Sådan sletter du cookies

Cookies som du tidligere har accepteret, kan du nemt slette. Der findes typisk en funktion under browserens indstillinger hvor du kan slette cookies. Hvis du bruger flere browsere, skal du huske at slette cookies i dem alle.

Hvem er ansvarlig for denne persondatapolitik?

Danske Sprogseminarer A/S
Turbinevej 26
3150 Hellebæk

CVR: 2593 5829
jane@sprogseminar.dk
5194 9444