Onlinekursus om engelsk korrekturlæsning

Onlinekursus om engelsk korrekturlæsning

Pris: 125 kr. inkl. moms

Onlinekursus om engelsk korrekturlæsning

De fleste danskere er efterhånden tosprogede, og mange af os læser og skriver dagligt tekster på engelsk. Men engelsk retskrivning og grammatik er svær, og foruden de fejl som også indfødte kan begå, har danske begreber og sætningsmønstre let ved at snige sig ind i vores engelske tekster. Hvis du kan nikke genkendende til denne indledning, er vores gratis webinar om korrekturlæsning sikkert noget for dig.

Er onlinekurset er for alle?

Ja, det er for alle interesserede. 

Indhold

På onlinekurset får du gennemgået rettelser af de fejl vi har fundet i en original engelsksproget tekst. Vi finder bl.a. belæg for rettelserne ved at tjekke nogle af opslagsværkerne på vores sproglinks.

Browser og link

Vi bruger Microsoft Teams til vores onlinekurser og anbefaler browserne Edge og Chrome. På en Applecomputer anbefaler vi Chrome. Hvis du ikke bruger computer, men fx iPad, skal du downloade appen Microsoft Teams.

Når du har tilmeldt dig, får du straks en ordrebekræftelse. På et senere tidspunkt får du vedhæftet en faktura som dokumentation på at du har betalt. 10 minutter inden kurset får du en mail med et link til onlinekurset.

Vi optager onlinekurset

Hvis det ikke er muligt for dig at deltage i onlinekurset, behøver du ikke at gå glip af det. Vi optager det nemlig. Det betyder at du efter kurset får tilsendt et link til optagelsen.

Komma

Hvis du synes der mangler kommaer i denne tekst, er du velkommen til at tilmelde dig vores onlinekursus om dansk kommatering.

Længerevarende kurser

Hvis du foretrækker et længerevarende kursus om engelsk korrekturlæsning, har vi 2 forslag:

Kursus i engelsk korrekturlæsning (fremmøde) 2 dage, kl. 9.00-16.00.
Engelsk korrekturlæseruddannelse (online) et forløb over 2 måneder.

Relaterede kurser