Onlinekursus i engelsk tegnsætning

Onlinekursus i engelsk tegnsætning

Pris: 450 kr. inkl. moms

Onlinekursus i engelsk tegnsætning

Kommaet er en sproglig nøglespiller når man skriver tekster eller læser korrektur. Er engelsk kommatering en udfordring for dig? Og hvad med de andre tegn, fx kolon, semikolon og tankestreg? Kan du altid forklare din tegnsætning, eller kommer du nogle gange til kort når kolleger sætter spørgsmålstegn ved din tegnsætning? Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål, er vores onlinekursus om engelsk tegnsætning sikkert noget for dig. 

Er onlinekurset for alle?

Ja, det er for alle interesserede.

Indhold

På onlinekurset får du gennemgået et kursusmateriale med øvelser i engelsk tegnsætning. Her ser vi ikke kun på kommaer men fx også på kolon, semikolon, bindestreg og tankestreg.

Microsoft Teams

Vi bruger Microsoft Teams til vores onlinekurser. Du skal ikke downloade noget medmindre du bruger fx iPad. Så skal du først downloade appen Microsoft Teams. 

Tilmelding

Når du har tilmeldt dig, får du straks en ordrebekræftelse. På et senere tidspunkt får du vedhæftet en faktura som dokumentation på at du har betalt. Hvis du gerne vil tilmelde flere personer til samme kursus, skal du indtaste antal tilmeldinger. Derefter skal du sende ordrenummeret sammen med mailadresserne på deltagerne til jane@sprogseminar.dk. Mailadresserne er vigtige for at hver deltager kan få et link og blive lukket ind på kurset.

Tilmeldingsfrist

Tilmeldingsfristen er kl. 12.00 dagen inden kurset.

Vi optager onlinekurset

Hvis det ikke er muligt for dig at deltage i onlinekurset, behøver du ikke at gå glip af det. Vi optager det nemlig. Det betyder at du efter kurset får tilsendt et link til optagelsen.

Længerevarende kurser

Hvis du foretrækker et længerevarende kursus hvor undervisning i tegnsætning indgår, har vi 2 forslag:

Kursus i engelsk korrekturlæsning (fremmøde) 2 dage, kl. 9.00-16.00
Engelsk korrekturlæseruddannelse (fjernforløb/online) et forløb over 2 måneder

Relaterede kurser